Als ondernemende food professionals zien wij kansen!

Het ontstaan van TastyLockers™ voert terug naar de tweede helft van 2018, toen wij in aanraking kwamen met de Europese leverancier voor innovatieve vending oplossingen. Vanuit onze achtergrond in de food business zagen wij een gat in de markt. De toenmalige grap & go-concepten leken onvoldoende toekomst bestendig. Het veranderende consumentengedrag en het personeelstekort, wat toen al aan de horizon gloorde, deed ons besluiten een gooi te wagen naar een stukje onontgonnen gebied. In 2019 zijn we begonnen met het aanbieden van een revenu gedreven, modulair inzetbare, totaaloplossing voor de verkoop van onder andere versproducten en gezonde (convenience) maaltijden ongeacht op welke locatie. TastyLockers™ was geboren; the next level in Grab & Go!

Personeelstekort? Kies voor ons onbemande grab & go-concept

In 2020 presenteerde TastyLockers™ zich voor het eerst aan het grote publiek tijdens de Horecava. Niet wetende dat kort daarop door Covid-19 het land op slot ging en onder andere de horeca geraakt werd in de kern van haar business, de gastvrijheid. Ondertussen probeerde ondernemers gezond te zijn en blijven, ook als het om hun onderneming ging. Op dit laatste punt konden wij gelukkig meedenken. Sterker nog, binnen de richtlijnen van het RIVM, konden we met TastyLockers™ gewoon invulling blijven geven aan het aanbieden van eetmomenten. Toen al waren we in staat ondernemers volledig te ontzorgen met onze slimme combinatie van innovatie, technologie en kennis van de markt.

De innovatie zit ‘m nog steeds in de verschillende vending technieken die in een unit of locker kunnen worden gebruikt. Alle units kunnen op afstand worden beheerd met behulp van een online portal. Voor de optimale gebruikerservaring zijn grafisch goed doordachte interfaces gebouwd. Tot slot ondersteunen we verschillende Europese betaalsystemen wat de toepasbaarheid van de units vergroot.

Gezonde voeding? Wij bieden het juiste assortiment

Ook op het gebied van gezonde voeding denkt TastyLockers™ mee. Ruim zeventig organisaties actief in de gezondheidszorg stelde samen met de overheid een preventieakkoord op. Onderwerp van het akkoord is om Nederland gezonder te maken. Een van de doelstellingen is dat in 2025, 50% van de ziekenhuizen een gezond voedingsaanbod heeft voor patiënten, personeel en bezoekers. Zorginstellingen hebben hierin duidelijk een voorbeeldfunctie. Want gezonde voeding versterkt de uitstraling van een zorginstelling als ambassadeur van gezond leven.

Het preventieakkoord brengt voor de gemiddelde zorginstelling de nodige uitdagingen. De gestelde doelen laten zich al snel vertalen in een aantal vragen waarop antwoord gevonden moet worden. 

  • Wat is gezonde voeding?
  • Hoe zorg je dat gezonde voeding betaalbaar is?
  • Hoe stel je een gezond, aantrekkelijk en gevarieerd aanbod samen?
  • Hoe zorg je dat patiënten, personeel en bezoekers voor gezonde voeding kiezen?

De uitdaging van het introduceren van alleen gezonde voeding in een (zorg)instelling of welke outlet dan ook, brengt vooral mooie kansen met zich mee. Laat deze niet onbenut! Graag gaan we samen met jou aan de slag met de volgende aandachtspunten:

  • assortiment
  • bedrijfsprocessen (inclusief Inkoop)
  • presentatie en beleving
  • hybride model met 24/7 aanbod

Een locker vol (gezonde) kansen

Jouw versproducten of (convenience) maaltijden aanbieden in een geconditioneerde omgeving zonder personeel? Met een TastyLockers™ vending oplossing kan jouw doelgroep contactloos bestellen en afhalen, zonder tussenkomst van een ‘servicemedewerker’. Onze vending oplossingen zijn inzetbaar als drop-point en pick-up point, zijn uiterst gebruiksvriendelijk door intelligente technologie en intuïtieve bedieningsmogelijkheden. Binnen een volledig gecontroleerd en gesloten circuit (geen waste en derving) kun je op afstand je back-office managen en koppelen met diverse platforms. Zo heb je real time inzicht in je verkoopstatistieken en voorraad. Koppeling met RFID en diverse (internationale) betaalsystemen is onderdeel van onze dienstverlening.
IQBrezze TastyLockers

TastyLockers™

in een notendop

Onbemande modulair inzetbare vending oplossingen
24/7 directe verkoop (Grab & Go), maar ook pick-up
Minimale derving
Onbegrensde API-mogelijkheden
Realtime performance inzichten
Duurzaam en toekomstbestendig
Full service vending mogelijkheden
Jouw business case staat bij ons centraal

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Copyright © 2024 TastyLockers™. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
Copy: THE EGG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram