Duurzaam(heid) volgens TastyLockers

Laten we verspilling tegengaan!

Als je op zoek gaat naar een definitie voor het begrip duurzaam of duurzaamheid dan kom je terecht in een, zo lijkt het, onuitputtelijke stroom aan informatie. Toch is er ook een rode draad te vinden in de informatie die door diverse bronnen wordt aangeleverd. Duidelijk is dat duurzaam verspilling moet tegengaan; verspilling van energie, materiaal, van mens en milieu. Kortom duurzaam betekent dat iets langer meegaat, relatief milieuvriendelijk is en grondstof besparend. Of wanneer we het nog scherper aanzetten: ‘rekening houdend met het feit dat energiebronnen, voedsel, grondstoffen e.d. niet oneindig voorhanden zijn’.

Is TastyLockers™ duurzaam?

Ja, ook TastyLockers™ is duurzaam. Het onbemande grab & go-concept dat wij aanbieden is een voorbeeld van een duurzame ontwikkeling. Zonder aan te lopen tegen personele uitdagingen is het een oplossing die op dit moment voorziet in een behoefte van jou als ondernemer en jouw (eind)gebruiker. Niet alleen op dit moment, want zoals gezegd werken wij samen met een Europese leverancier voor innovatieve vending oplossingen. Juist omdat er continu geïnvesteerd wordt in het verbeteren van de vending technieken en de achterliggend software, door deze af te stemmen op jouw wensen en die van jouw klanten, kunnen we zeggen dat we toekomstbestendig zijn. Da’s meteen ook een mogelijkheid tot duurzame groei!

Een vending oplossing van TastyLockers™ kun je ook huren of leasen. Hiermee bieden we jou de mogelijkheid om je opstartkosten overzichtelijk te houden en je (nieuwe) business rustig te overzien. En onze vending machines zijn duurzaam, omdat de technische levensduur met relatief eenvoudige (softwarematige) aanpassingen goed worden kan verlengd. Verder testen we op dit moment met vending machines op duurzame energie, door TastyLockers™ op buiten locaties te voorzien van zonne-energie. 

TastyLockers™ biedt geen voor de hand liggende vending oplossingen. Of juist wel? Iedereen weet dat het aanbieden van (vers)producten vanuit een vending fridge (een gekoelde vitrine) leidt tot derving en onnodig energieverbruik. Niet bepaald duurzaam! Om nog maar te zwijgen van beschadigde producten die vanuit een traditioneel vending apparaat in een stortlade worden gekieperd. Bij een TastyLockers™ oplossing is deze vorm van verspilling eveneens verleden tijd. Dus voorkom derving, breuk en een hoge energierekening met onze duurzame vending oplossingen.

TastyLockers™ kiest door voor duurzame samenwerking

Ook onze manier van samenwerken is bij voorkeur duurzaam. Want een duurzame samenwerking zorgt voor betrokkenheid van beide kanten. En die betrokkenheid hebben wij nodig om te kunnen blijven innoveren; kortom, om duurzaam te kunnen blijven ondernemen … samen. Dus heb je met jouw onderneming een lange termijnstrategie? Kies dan vooral voor partners die ook doorkiest voor een langdurige samenwerking.

Niet alleen kiezen wij door voor partners die doorkiezen voor een duurzame samenwerking. Ook kiest TastyLockers™ voor partners en leveranciers die in hun bedrijfsstrategie getriggerd worden door een duurzaam bewustzijn. Bij Van Rooijen Catering noemen ze het groen bewustzijn als bepalende factor. Bij Henri draait het om ‘eten met geweten’. We love it! Verder werken wij nauw samen met Vers Trade voor onze logistiek, want minder wagens op de weg is ook duurzaam! En Super Food Guru omdat het altijd inspirerend is een guru erbij te hebben. Wat wens je nog meer?

Wat zijn duurzame producten?

Het full-service marktonderzoekbureau Blauw Research deed onderzoek onder de Nederlandse consument/ondernemer en kwam met de volgende resultaten:

Kenmerken van duurzame producten:

  • Hebben een betere kwaliteit en gaan dus langer mee
  • Komen uit de regio, hoeven dus niet ver getransporteerd te worden
  • zijn gemaakt onder goede omstandigheden voor mens en dier
  • wordt een eerlijke prijs voor betaald (fairtrade)
  • zonder chemische toevoegingen, bij voorkeur biologisch verpakt
  • zijn spaarzaam, dus weinig elektra en water ge-/verbruiken
  • zijn ‘groen’ geproduceerd zonder de aarde uit te putten
  • bevatten geen dierlijke bestanddelen, zijn veganistisch
  • zijn volgens biologische richtlijnen geproduceerd

TastyLockers™ biedt duurzame vending oplossingen en dito dienstverlening!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Copyright © 2024 TastyLockers™. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
Copy: THE EGG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram